Specyfikacja techniczna noży kuchennych MAC

Seria

Typ stali

Twardość stali w   skali Rockwell

Plamodporne

Rodzaj ostrzenia

Uchwyt

Wersja dla   leworęcznych

Sposób   wytwarzania

ProfessionalMAC   Steel59TakMACDrewno   PAKKAnie   dotyczyWytłaczane
(AUS8), solid
ChefMAC   Steel59TakMACDrewno   PAKKAnie   dotyczyWytłaczane
(AUS8)
SuperiorMAC   Superior Steel60TakMACDrewno   PAKKAnie   dotyczyWytłaczane
(subzero AUS8), solid
UltimateMAC   Superior Steel60TakMACDrewno   PAKKAnie   dotyczyWytłaczane
(subzero AUS8), solid
OriginalMAC   Steel59TakMACDrewno   PAKKAnie   dotyczyWytłaczane
(AUS8), solid
JapaneseMAC   Superior Steel60TakKataba   /MACDrewno   PAKKANoże   do SashimiWytłaczane
(subzero AUS8), solid
DamascusDamascus   pattern58TakMACDrewno   PAKKAnie   dotyczyWytłaczane
AUS8 core (MAC Steel), 32 alternating layers of 304 and 330 stainless steel   on each side (Total 32 layers)
TOGIN3   steel60TakKataba/   MACKomfortowe   ośmioboczne uchwyty z drewna magnolii ze wzmocnieniami z rogu bawolego.nie   dotyczyWytłaczane
(stain resistant carbon steel), solid
HOShiro2   (white 2, carbon steel) clad with wrought iron60Kataba/   MACKomfortowe  uchwyty w kształcie litery D,  z drewna magnolii ze wzmocnieniami z rogu   bawolego.wszystkie   modele na zamówienieRęcznie   kute
SEShiro2 (white 2, carbon steel), solid61KatabaKomfortowe   ośmioboczne uchwyty z drewna hebanowego ze wzmocnieniami z rogu bawolego i   srebnym pierścieniem.wszystkie   modele na zamówienieRęcznie   kute
RoseMAC Steel58TakMACDrewno PAKKAnie   dotyczyWytłaczane
-6%
470.00 440.00 Brutto

Tasak kuchenny.Ostrze 135 mm