Krawędź MAC KNife

Noże kuchenne MAC są zaostrzone w charakterystyczną „Krawędź MAC” , wymyśloną i opatentowaną przez założyciela firmy Pana Tatsuo Kobayashi w 1965 roku. Jest to hybryda ostrzenia w stylu japoński oraz europejskim.

Krawędź MAC pozwala na dokładniejsze i cieńsze krojenie niż tradycyjne Europejskie krawędzie w kształcie litery V,  jest również  o wiele bardziej wszechstronna niż jednostronne krawędzie Japońskich noży kuchennych  KATABA.

To dzięki temu rozwiązaniu noże MAC zyskały takie powodzenie i uznanie mistrzów kuchni na całym świecie.

470.00 Brutto

Tasak typu chińskiego.Ostrze 200 mm.

1,010.00 Brutto

Nóż do sashimi.Ostrze 300 mm.

890.00 Brutto

Nóż do sashimi.Ostrze 270 mm.

670.00 Brutto

Nóż do sashimi.Ostrze 225 mm

450.00 Brutto

Nóż do warzyw.Ostrze 165 mm.

380.00 Brutto

Tasak Deba.Ostrze 110 mm.

710.00 Brutto

Tasak Deba.Ostrze 140 mm.

860.00 Brutto

Tasak Deba.Ostrze 165 mm.