[pl_row][pl_col col=12][pl_text]

HISTORIA NAGRÓD ZDOBYTYCH PRZEZ MAC CORPORATION NA CAŁYM ŚWIECIE W KONKURSACH PRZEPROWADZANYCH PRZEZ UZNANE MIESIĘCZNIKI O TEMATYCE GASTRONOMICZNEJ.

Chef Knife – nóż szefa kuchni. Ostrze 210 mm Dobrze wyważony nóż francuski do wszechstronnego wykorzystania.
Data Kraj Magazyn/Media Opis
2015.01. Finlandia KULUTTAJA Testing – Result as the Winner.
2015.01. Szwecja Rad & Ron Testing – Result as the Winner.
2015.02. Dania Forbrugerradet Taenk Testing – Result as the Winner.
2015.04. Norwegia Norway tv2 Testing – Result as the Winner.
BK-80 / Chef Knife, seria:Chef
Bread Knife – nóż do chleba. Ostrze 220 mm Nóż do pieczywa z ząbkowanymi ostrzami. Nie tylko do chleba i ciasta, można również kroić wędlinę i mięso. Doskonale nadaje się do cięcia owoców i warzyw.
Data     Kraj           Magazyn/Media                        Opis
2007.03.   Kanada            TORO                      WANTED – The Very Best to Buy, See and Do.
BS-90 / Bread Knife, seria:Chef
Japanese Vegetable Knife – japoński kuchenny nóż do warzyw. Tasak do warzyw z okrągłym uchwytem. Do krojenia oraz siekania warzyw i owoców.Zaostrzony z obu stron (ostrze V). Zwycięzca konkursu na najlepszy nóż roku 2011 w najbardziej prestiżowym magazynie kulinarnym Stanów Zjednoczonych „ Cook’s Illustrated”. Ostrze 165 mm
Data Kraj Magazyn/Media Opis
2011.11. U.S.A. COOK’S ILLUSTRATED Vegetable Cleavers Test – Result as Highly Recommended Knife.
JU-65 / Japanese Vegetable Knife, seria:Japanese
Chef Knife – nóż szefa kuchni. Ostrze 220 mm Nóż szefa kuchni do wszechstronnego wykorzystania.
Data Kraj Magazyn/Media Opis
2007.04. U.S.A. The Atlantic Introduced as Cool Cuts Chef Knife.
2015.03. Szwecja Startsidan Testing – Result as the Winner.
MBK-85 / Chef Knife, seria:Professional
Santoku – nóż Santoku. Ostrze 170 mm Wszechstronny nóż Santoku z ostrzem z zagłębieniami.
Data Kraj Magazyn/Media Opis
2004.11. Kanada House & Home Introduced as New Kid in the Block.
2005.10. U.S.A. Gourment Introduced as Chefs Tool.
2008.05. U.S.A. bon appetite Introduced as Japanese Fusion Knives.
MSK-65 / SANTOKU Knife,seria:Professional
Chef Knife – nóż szefa kuchni. Ostrze 200 mm Wszechstronny nóż szefa kuchni z ostrzem z zagłębieniami.
Data Kraj Magazyn/Media Opis
2008.03. U.S.A. Report on Business Introduced in the Guide to Japanese Knives.
2015.09. U.S.A. Bon Appetite Introduced in ‚kitchen’ as Kitchen Primer -> knives.
MTH-80 / Chef Knife, seria:Professional
Paring Knife – nóż do obierania. Ostrze 80 mm Spiczasty ostry nóż do zdzierania i obierania. Wygodny w użyciu.
Data Kraj Magazyn/Media Opis
2007.03. Kanada TORO WANTED – The Very Best to Buy, See and Do.
PKF-30 / Paring Knife, seria:Professional
Uniwersalny nóż kuchenny do cięcia i krojenia, z bezpiecznym końcem ostrza. Ostrze 205 mm
Data Kraj Magazyn/Media Opis
2006.01. U.S.A. Fine Cooking Chosen as Editor’s Picks Chef Knife.
2007.03. & 04. U.S.A. COOK’S ILLUSTRATED Rating Innovative Chef’s Knives – Best Value Recommended.
SA-80 / Utility Knife, seria:Superior
Nóż kuchenny z ząbkowanym ostrzem. Nie tylko do chleba i ciasta, można również kroić wędlinę i mięsa. Doskonale nadaje się do cięcia owoców i warzyw. Ostrze 270 mm
Data Kraj Magazyn/Media Opis
2008.08. U.S.A. COOK’S ILLUSTRATED Testing – Result as Recommended with Reservations.
SB-105 / Nóż do chleba, seria:Superior
Chef Knife – nóż szefa kuchni. Klasyczny nóż francuski do wszechstronnego użytku. Ostrze 235 mm
Data Kraj Magazyn/Media Opis
2004.12. U.S.A. Wine Spectator Introduced in ‚On the Stovetop’.
SBK-95 / Chef Knife, seria:Ultimate
Kuchenny nóż do obierania Santoku. Ostrze 100 mm.
Data Kraj Magazyn/Media Opis
2006.04. U.S.A. TACTICAL KNIVES Picked up as Tactical Knives.
SK-40 / Nóż do obierania SANTOKU seria:Superior
Wszechstronny kuchenny nóż Santoku. Ostrze 170 mm
Data Kraj Magazyn/Media Opis
2004.08. U.S.A. COOK’S ILLUSTRATED Rating Japanese Knives – Favorite Knife.
2006.03. U.S.A. TACTICAL KNIVES Picked up as Tactical Knives.
2007.02. U.S.A. Consumers Digest Best Buy. In Recognition of Excellence Certificate.
SK-65 / SANTOKU seria:Superior
Data Kraj Magazyn/Media Opis
2008.04. U.S.A. Report on Business Introduced in the Guide to Japanese Knives.
SE-FK-300 / SASHIMI Knife (Yanagiba) seria:HONYAKI SENSHU IZUMINOKAMI

Kup nóż kuchenny wyróżniony nagrodą

540.00 Brutto

Nóż wszechstronny. Ostrze 210 mm.

340.00 Brutto

Nóż ząbkowany. Ostrze 220 mm.

450.00 Brutto

Nóż do warzyw. Ostrze 165 mm.

900.00 Brutto

Nóż wszechstronny. Ostrze 220 mm.

660.00 Brutto

Nóż Santoku. Ostrze 170 mm.

720.00 Brutto

Nóż wszechstronny. Ostrze 200 mm.

290.00 Brutto

Nóż do obierania. Ostrze 80 mm.

440.00 Brutto

Nóż ząbkowany. Ostrze 270 mm.

1,560.00 Brutto

Nóż wszechstronny. Ostrze 235 mm.

370.00 Brutto

Nóż Santoku. Ostrze 170 mm.

195.00 Brutto

Nóż do obierania. Ostrze 100 mm.

[/pl_text][/pl_col][/pl_row]